SOUD

SOUD

Anotace: Je to moje báseň ale nečekejte nic vyjímečného

"Jste obviněn" pravil soud
"Račte si usednout,
spáchal jste hřích, není to bloud!"

Na obhajobu já říkám:
"Kde je vaše spravedlnost!"
Nad tou zhoubou naříkám:
"Kde je vaše ctnost!"

Pravím já, proč umřít mám,
za něco,co dal jsem vám
a proč jiní zůstat smí,
proč oni nejsou souzeni.

Každý den umírají lidé,
ti, co je zabíjí, co po nich zbude?
Lidé zla a ničemnosti,
znovu se ptám: "Kde láska je a všechny ctnosti!"

"Kde je vaše víra, páni?
Drahý soude, do pekla jste zváni!
Vaše bezpráví a zlo,
Ať je odsouzeno!"

Já byl posazen na trestní lavici,
a soudce-ďábel s vidlicí,
mě poslal na místo smrtící.
Autor Black Death, 29.10.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně zvláštní a mě se i líbí...jenom ten bloud;)..asi se ti tam nic jiného nerýmovalo,viď?...;)
tvoje liz

06.11.2006 20:21:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí