Jen tak

Jen tak

Anotace: ...

Jen tak chtěla bych snít
Jen tak s tebou být
Jen tak se na tebe dívat
Jen tak smět tě líbat
Jen tak tě pohladit
Jen tak tě tím naladit
Jen tak si vedle tebe lehnou
Jen tak nechat myšlenky plynout
Jen tak se s tebou milovat
Jen tak ti svou lásku darovat
Jen tak umřít pak pro tebe
Jen tak můžu se dostat do nebe (?)
Autor cestovatelka, 29.10.2006
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí