Jsem srab

Jsem srab

Anotace: .

Láska je droga nejtěžší
Když nemáš ji - nic tě netěší
Někdy to už jinak nejde
Z mysli ho nedostaneš i když z očí sejde
Skončit se vším je možnost jediná
Sem to já kdo tu umírá
Řekni si teď a nebo nikdy
Není možnost ,,třeba někdy jindy,,
Jen konec, on sám to řekl
Kéž by si k hrobu mému pak klekl.
Teprv pak by mu možná došlo
Že jedno zvířátko láskou tu pošlo
Jistě že je tohle možnost zbytečná
Jenže já už nejsem statečná
Jsem srab a takhle to řeším
Je mě to líto, proto tu brečím
Autor cestovatelka, 29.10.2006
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že když člověk pláče pro lásku, je to znamení, že ještě má pro co plakat. krásné.

29.10.2006 19:18:00 | LitaciLee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí