Sníh

Sníh

Anotace: ...

Jsi jako sníh.
Studíš. A snášíš se mi do dlaní.
Jemně, mile, něžně. S grácií a vtipem.
Necháváš se mě usmívat. A užívat si ten pocit. Že se zamilovávám.
Vpíjíš se mi pod kůži. Vsakuješ dovnitř. Zahlcuješ svou existencí.
A hrstkou sněhu.
Ale mě nezbývá, než čekat. Kdy protečeš mezi prsty.
Autor El1s, 29.10.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tady bych se zase opakoval, snad tvoje dílko neutrpělo mou opravou

29.10.2006 15:56:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí