V Hostivaři

V Hostivaři

Anotace: fšesou visí sef ším

Blil pes Šarik dlouho
Viděla ho Kondolíza
Zfackovala trmvajáka
Na konečný v Hostivaři

Blil pes Šarik dlouho
Viděl ho i Zápotocký
Nafackoval Kondolíze
Na konečný v Hostivaři

Blil pes Šarik dlouho
Viděla ho Termonukla
Zfackovala zahradníka
Na konečný v Hostivaři

Blil pes Šarik dlouho
Viděl ho i Buffalo Bill
Nafackoval Termonukle
V zahradnictví v Hostivaři
Autor Mrášnivor, 29.10.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to nemá chybu, umracicné...

30.10.2006 00:55:00 | sailorr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí