Náprsní kapsa na levo

Náprsní kapsa na levo

Anotace: ...........

Sbírám ze své náprsní kapsy nalevo pocity,
hledám bez výrazu.
Jako by všechny byly rozbity.
Vlnou mrazu.

Hledám a vím ,že potřebuji slzy.
Potřebuji třes a úlevu.
Chci pykat za vše co tak mrzí.
Najít radost do zpěvu.

Sahám až na dno kapsy.
Hledám aspoň špínu v rohu za nehet.
Ať mě to rozdrásá!Ať si!
Chci slyšet lupnutí.Z skořápky vyletět.
Autor Lodě, 30.10.2006
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.Nápadité a neobvyklé téma.
V posedním řádku asi vypadlo písmenko-e. Ze skořápky.Ne?

30.10.2006 15:37:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí