Transformace

Transformace

Anotace: áááááááá!

Měsíc pozřel moje dětství
a z vyzvrácených zbytků
stvořila Nenávist Dospělost-
-tak tupou, bez fantazie,
podlou a zavrženíhodnou,
chladnou a cílevědomou,
logickou a stálou,
chytrou a silnou-všeznající Dospělost!

Náhle mne však Poznání
zcela vyprázdnilo,
jak pijan svou sklenici...
Autor had, 30.10.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle je hodně zajímavá, dalo by se nad ní celkem dost zamýšlet.

30.08.2007 19:34:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí