svět kolem mě

svět kolem mě

Anotace: jen kolem mě...

Svět kolem mě
a já v něm.
Nikdo mě nechápe,
společnost je krutý sněm.
Odsoudí tě jednou,
nemůžeš zpět.
Snažíš se, co se dá.
Nikdo jiný tolik síli nevydá,
za dobu než napočítáš pět.

Bez silné vůle,
bez vůle k přežití,
jako zasypána v dole
bez jídla, bez pití,
zrtacena budeš navěky.
Okolí si již dělá nároky
na tvůj majetek,
na pýchu tvoji a chloubu.
Jsou jako dobytek,
houbaři, co neušetří prašivku-jedovatou houbu.
Autor Christien, 30.10.2006
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí