Diagnóza:

Diagnóza:

Anotace: Takhle to dopadá...

Není čas...
život je spěch...
selhává mi hlas,
nervy se trhají,
jak pytel blech.

Deprese,
frustrace,
nervy na štíru,
musím to zvládnout přece!
Musím nalézt v sebe ztracenou víru.

Bolí mě hlava,
ještě pár hodin...
ODPOČINEK...
no sláva!!!
Přijdu, spadnu na zem...

Hluboký spánek
okolí nevnímám.
Slyším hlasy ztrácející se v ozvěně... já jdu dále...

Diagnóza: smrt vyčerpáním.
Autor Christien, 30.10.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí