Dilema o depresi

Dilema o depresi

Anotace: Báseň aktuálního pocitu.

Nevím zda-li mám k depresi důvod,
kde koření tohoto původ?
Sžírám se nedokonalostí v sobě,
mučím se touhou po tobě.

Jak tě mám milovat,
když jsi v lásce had?
Jak tě mám nenávidět?
To snad musel bych se stydět.

Paranoa mnou cloumá,
přesto jsem lhostejný.
V mysli bez konce bloumá,
však pořád vše stejný.

Spkojenost se zoufalstvím splývá,
hranice jak inkoust rozpitá...
Autor Flamma, 30.10.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí