prostor

prostor

Anotace: ti dvá

Tolik malého prostoru
a přesto šťastní jsou

všechny pocity vesmíru
jsou obsahem duší dvou

když otevře se klícka zlatá,
jejich křídla jsou více spjatá

jejím životem je srdce jeho
a to se právě strachem chvělo

nechme ty dva tam kde jsou,
zahoďme klíč a zlobu svou.
Autor dřípatka, 31.10.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takový jo a ne. Není to špatný, ale...nevím. Prostě jo a ne.

31.10.2006 12:51:00 | JardaCH

pěkná báseň... moc se mi páči :)

31.10.2006 10:41:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí