Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: věřím, že život je rozdělený na spoustu částí, a jsem hrozně ráda, že už mám jednu nebo aspoň dvě za sebou.

Život na etapy máš,
ale jaká bude teď,
si nevybíráš,
tak ať o tom víš.

jedna část je divoká,
plná nocí plná pití,
padla ti doo oka,
líbí se ti noční žití.

Druhá část je tichá,
jak v hlučné třídě,
kde jsi náhle lichá,
připadáš si chvíli.

a rty utichly,
když musela jsi mluvit,
tvé věty nikoho nenadchly,
a bez potlesku odejít.

To tiché divadlo,
plné lidí, co se dívají,
na rozbité tebe- ty zrcadlo,
dohromady tě nedají.

Odrazy sebe sama v kusu skla,
ty pouhé zrcadlo do světa nevidíš,
povíš jen sobě,
čeho ses zalekla?

V divadle spadla opona,
zrcadlo střepy ztratilo,
zmizela jsi bez potlesku,
publikum ledabyle tě odbylo.
Autor Aaliyan, 31.10.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí