Můj život

Můj život

Anotace: Můj život, život každého z nás ..

Jsou dvě ráno, sedím, do tmy se koukám,
závidím nebi hvězdy, kytky rozkvetlým loukám.
Ty kytky trhám, v mysli vzpomínám,
krásné chvíle, okolí nevnímám.
Padá hvězda, snad se ve tmě ztrácí,
mé tělo se únavou kácí.
Padám do velké propasti,
tam, kde nejsou žádné starosti.
Ve dlaních pučím lístek růže,
má duše odchází, pryč z mé kůže.
Spadlý štos papírů s náčrtky mého života,
který se s tím Tvým stále proplétá.
Ostrouhaná tužka z obou dvou stran,
na příští narození si chystám plán.
Nebudu jen tak koukat na nebe,
zbytečně čekat na Tebe.
Zpívat si písničky,
poslouchat jak cinkají rolničky...
Autor Seatka, 31.10.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí