Hrdina

Hrdina

Anotace: Není nad ryzí charakter

Opuštěný, znaven světem,
ramena svislá, ponížen věkem,
přece se v něm síla nachází,
síla bojovat za vznešené ideály.
Nechte ho bojovat za svou cnost,
stejně narazí a bude mít dost.
Autor Blade, 01.11.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí