Příteli můj

Příteli můj

Anotace: máš-li sílu , já mám víru

Příteli můj
vložila jsem ti důvěru do dlaní,
prosím nezraň ji.

Příteli můj
svěřila jsem ti svá tajná přání,
já věřila ti , i když se to zdá jen k pousmání .

Mé tajemství je u tebe ukryté nikdo se je nedoví,
ty strážíš je svým mlčením,jsi jak strážce stínoví.

Přátelství je jako zrání
o důvěře , o poznání.

Přátelství není sobecké
v přátelství se učíme dávat i brát
mluvit i naslouchat.

Přátelství nastaví ti pravou tvář,
jestli to dokážeš vydržet ,
to prosím zvaž..
Autor Kamuniak, 01.11.2006
Přečteno 739x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přátelství je krásné, jen hodně bolí, když vidíš, jak Ti pomalu přítel odchází.., nebo se pomalu přestává chovat jako přítel.., proto si važme každého opravdového přítele,

01.11.2006 21:27:00 | Zma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí