Čekání na zimu

Čekání na zimu

Anotace: ...takové malé těšení se

Čekám na první vločku sněhu
Radostně polikám studený vzduch
Čekám bílou něhu
Čekám na první zimní pluh

Čekám na vánoční hvězdu
co rozplyne se na jazyku
Doufám v otevření vjezdu
Jsem připravena zpívat chvály díků

Čekám na zimu,kdy tuhne tělo
A srdce roztává
Čekám na tělo v krmítku co se chvělo
Čekám na chvíle kdy člověk doma vyhrává.
Autor Lodě, 01.11.2006
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, ale tyhle rýmy se mi zdají trochu toporné, možná by bylo lepší se tady o rýmy tolik nesnažit a raději zvolit volný rým.

07.12.2006 19:01:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí