Čekej

Čekej

Anotace: Báseň o tom, jak lidé rádi odkládají věci, kterých se bojí...

Čekej až ujede ti vlak
není kam se hnát
ještě poškrábeš si lak
proč jen se bát

čas počká až se rozhodneš
žádný kvalt a žádný spěch
do koho dýku zabodneš
zatím obroste ho měkký mech

svět plyne rychle pomalu
řeky tečou zemi mění
najednou času máme po málu
z čista jasna nic už není

dělej kdy chceš a jak umíš
odkládej jak můžeš
jsi jen člověk to dobře víš
stejně brzy umřeš.
Autor Husky, 01.11.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí