Návrat do minulosti

Návrat do minulosti

Anotace: Je mi jasný, že věci z minulosti nevrátím a neměl bych je asi řešit. ale nejde to...

Nejtěžší je loučení, když odcházíš a říkáš sbohem,
horší je pak strádání, při němž opuštěné hledáš v mnohém.

Vzpomínky, co se pak vrací a současnost ti rozvrací,
kdo tu minci v prstech obrací?
Proč čas v mém myšlení se vrací?

Představa a skutečnost,
protipóly žití,
neschopnost a dovednost,
propojit je v bytí.

Smířit se s reálnem,
svým snům se vzdálit,
pomalu hasnout jak plamínek
bez schopnosti spálit.
Autor Seegr, 01.11.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí