Slzy kapou z palem lávou orosených

Slzy kapou z palem lávou orosených

Anotace: Vážně se chceš vrátit?

Slzy kapou z palem lávou orosených

Slzy kapou z palem lávou orosených,
A na ostrově ticho nastalo.
Ani jeden mamut tady nezbyl
A stravy v džungli zbylo pramálo.

Oběť jsi zde zavřená, cesta k břehům uzamčená –
Jen plout, plout přes moře do dáli –
Snad abychom se zasmáli,
Když tonout budeš v povzdálí?

Loďka odplula, je již příliš vzdálená –
A Tvá touha neskutečná a zmatená.
Co dělat máš? Žhavost palem je nezměrná,
A šance na návrat nesouměrná….

Slzy kapou z palem – pozdě!

Už nelze vrátit cos přístavu vzal!

Už neuvidíš pevné břehy

Ať místo lásky máš jen žal!!!
Autor Ammazonic, 02.11.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to není špatný ...
...:) ...

02.11.2006 14:26:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí