hodina je tu...

hodina je tu...

Anotace: Je to divný, nerýmuje se to... ale už to tak prostě bejvá.. že se někdy něco nepovede.. děkuju za komentáře =0)))...

Někdo klepe na dveře.
Kdo tam? ptáš se.
Nikdo se však neozývá,
a ty z postele dolů nemůžeš.

Na posteli ležíš,
ztěží pohneš rukou,
oči tě pálí,
a v srdci ránu velkou.

Umíráček zavítal,
aby Tě tvého utrpení zbavil.
Do dveří vchází,
bez pozvání.

Máš strach.
Z čeho prosím tě?
Být na tvém místě,
skáču do nebe více.

Tak vysoko,
až by byla všude tma.
Jen ty a jiskra světla,
která už stejně pohasíná.

Tvá jiskra ve tvých očích,
opouští tento svět.
Však neboj se,
nebudeš tam sám...
Autor sicina, 02.11.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky si myslím, pěkné řádky...

02.11.2006 16:34:00 | Chonglee

...není to špatný ...
...vynech zbytečný slova ...
...a pak to do nás nasyp ...
...:) ...

02.11.2006 16:30:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí