Pro bezbolestnost usnutí..

Pro bezbolestnost usnutí..

Anotace: I takové to může v noci být :) Určitě to znáte.

Pro bezbolestnost usnutí přeji si slyšet tvůj dech.
Zbyla tu jen kapka vína, malý pohár na sklonku noci a rána.
Třpytí se a pohybuje v rytmu ještě chvějících se rtů
Dívám se na tebe, jak usínáš a posouvám v duchu čas zpátky.
Prožít to souznění znovu, cítit sladkost bytí a přiblížit se mým snům.

Pro bezbolestnost usnutí přeji si …
Autor Dekadence, 02.11.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) pekné

02.11.2006 17:33:00 | vierka1

...:) ...
...tak si tak sním ...

02.11.2006 16:51:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí