Nesmysl otázek?

Nesmysl otázek?

Anotace: Otázka proč, kdy, kde, jak bývá častá a někdy se zbytečně opakující, myslím..:))

Ahoj ptám se proč
proč nenastoupíš se mnou na kolotoč
Já vim ptal bych se potom znova
i když aspoň chvilku bylo by to prima

Ahoj ptám se jak
jak pouští se po obloze drak
já vim ptal bych se znova
když nevěděl bych jak napsat správná slova

ahoj ptám se kdy
kdy poplujou zas na řece ledové kry
já vim ptal bych se znova
když v létě budu stát u mola

ahoj ptám se kde
kde zase uvidím tě
já vim ptal bych se znova
kdy přjde tahle naše doba
Autor Honney, 02.11.2006
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk se pořád někoho na něco ptá a přitom někdy stačí zeptat se jen svého srdce ...

02.11.2006 23:25:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí