Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: .

Ve městě hrají koledy
cukroví dávno je upečené
a než bychom se těšili
babiččin pokoj stěhujeme.

Ten malý pokoj jenž voněl bylinkami
v němž hrála hudba Chopinova
místo,kde jsme se scházeli se strýčky,s tetičkami
místo,kde nesejdem se nikdy znova.

Obrázky od Moneta sundáme ze skobičky
za chvíli zbydou jen čtyři holé stěny
ach...bývalo krásně u babičky
teď brány do dětství navždy jsou uzavřeny.

Hromádky vyluštěných křížovek
svážeme do balíčku
a odneseme do sběrny
památku na babičku.
Autor Cizinka, 07.02.2005
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mám ráda svoji babičku..,a tohle mi ji připomnělo...., hezky napsané...

08.03.2007 10:53:00 | Lorellin

Taky miluješ křížovky jako já? pomáhají posílit šedou
kůru mozkovou.

04.03.2007 11:12:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí