Letní minela - podzimní pocity

Letní minela - podzimní pocity

Anotace: no prostě minela,i když už vlastně postarší

Střetly se pohledy (ja jsem zas věřil)
Soutok dvou řek (oáza v poušti)
Cesty se minuly (na krátký okamžik)
Do mostu stavěny (jen jsem se ohlíd)

Láska jen zívla (při dlouhém spánku)
Vystřelil Amor šíp (zrovna ten lichý)
Rána se zacelí (obvazem z máku)
Byl to jen krátký trip (pokoj je tichý)

Šachovnice v pastelových barvách
tak vidím podzim na stráni v lesích.

Poslané vzkazy poštou po provázku
tak vidím podzim na dětských hřištích.

Pohled bez vzrušení na brzký konec
tak vidím podzim v lidských očích.

Zrání ovoce, jablek poznání
teď vidím podzim při vzpomínání.

Tak vidím léto v čase podzimním.
Co teď s ním?
Autor stepy, 07.02.2005
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí