Každá máme v sobě kus potvory

Každá máme v sobě kus potvory

Anotace: ***

Zůstala jsem sama,
se svýma básničkama.
Zamčena v pokladnici svých pocitů,
naříkám brekem víl,
že nejsi tu.

Stírám si křišťál ze svých rtů,
které tě mohly opít láskou,
ale ty jsi věděl, že ta růž není má
a že já už dávno nejsem nevinná.

Čím se prozradilo,
že nejsem holka,
kterou může jenom jeden muž vlastnit?
Proč mě nechceš obšťastnit?
Cožpak nevidíš, že moje náruč volá Tě?
Tys teď s Klárou na chatě.

A já se ptám, v čem je ta poběhlice jiná,
že tě tak moc okouzlila.
Snad nevěříš ve věrnou lásku dívčí?
Hochu, každá jsme potvora,
co tě zničí.
Autor milenium, 03.11.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...sakra a teď nevím...
...v tý básni která je jaká...:)
...nechci nikoho urazit, ale mě se zdaj obě stejný...
...nebo jsem to blbě čet...

03.11.2006 15:27:00 | Mácha

...jak jinak :) ...

03.11.2006 13:20:00 | WhiteSkull

A jsme zase u toho... :-)))

03.11.2006 13:19:00 | Koprtinka

...potvory , JO ale pěkný :))) ...

03.11.2006 13:10:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí