Kdy naposled jsme viděli koloušky?

Kdy naposled jsme viděli koloušky?

Anotace: ....já vim asi sem divná...

Drsný písek
jemně drtí.
Šelest lísek
k pláči nutí.

Prázdné srdce
a plný žaludek.
Mrazí mé srdce,
čeká vděk.

Divnost je okamžik odsouzení.
Starý hrnek s oušky.
Současnost brání našemu snění.
Kdy naposled jsme viděli koloušky?
Autor Lodě, 03.11.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není špatná, ale píšeš i lepší. Ovšem slovo "divnost" je dokonalé

07.12.2006 19:00:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí