TAK SMUTNÁ ...

TAK SMUTNÁ ...

Anotace: ----

Slečno...?!
Proč se takhle smutně na svět díváte,
to svůj úsměv rozesmát neumíte?
Bolestí zkřivenou máte jinak něžnou tvář,
jen stěží zakrýváte deroucí se pláč...

Ani nevnímáte lepší stranu světa,
tu, co vám dosud byla za oponou skryta...

Tak se ptám, proč cítíte to,
co jiní vůbec neznají?
Jsou všichni nad věcí,
realitu teprve poznají...

Síla bolesti a trápení,
sálá z vaší čisté duše,
vůbec netuším, že to všechno,
mladá dívka cítit může...
Autor somewhere, 03.11.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí