Můj pocit

Můj pocit

Anotace: tohle asi nepochopíte, jsou to mé bezprostřední dojmy z jednoho vyjímečneho dne...

Osamění je jen hra touhy,
A citů překypující srdce,
Fialové jizvičky,
Znamení dospělosti,
A já nemůžu honosit se jen díky dětské pokožce

Dítě se zamčenými ústy,
V otrhaném světě,
Složeném z větviček barvy pomluv,
Ve kterém v slzy kvete.

Roste v něm keř lítosti,
Relativnost pojmů,
Probuď se v bezprostřední místnosti.

Vyvolená, vyvolená, vyvolená,
Toť jsem já,
Ta dětská prolhaná panna.

Z bezdomovců sálá nejistota,
Avšak horší je ta krutá jistota.

Propletené prsty,
Pro normální lidi zohavené,
Rockové přezdívky,
Vybíjení slovy je tak malicherné.

Něžnosti
A sprosťárničky,
Opačná pohlaví se liší dosti.

Nedotýkej se mě,
Jsem nakažená,
A tvou komplikovanost zkomplikuju,
Uvaž dvojitou oprátku.

Krutost a nadvláda,
Zločinci a armáda,
Hříchy a rozhřešení,
Uzavřenost a otevření.

A bambulky čekají v dešti,
Zlehka objímají dezinfekci,
Která voní.

Cha, jsem obyčejná lidská schránka.
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí