KDE?

KDE?

Anotace: Na něco nikdy nepřijdeme...

Hledáš jako já...
Chceš, ale nemůžeš znát
Je to všude...je to v nás
v zemi fantazie?
v zemi snů...
v zemi kde slunce žije
v zemi faraónů?
Pozoruji hvězdnou oblohu
nevím, zda chápat ji mohu.
Tolik hvězd, tolik životů!
Tolik cest, tolik osudů...
Kdo chápe, kdo ví? kdo věří...
Kdo tápe, kdo sní? Kdo se aspoň snaží...
Ach ta hvězdná záře,
třpytivá, jak slza padající z mé tváře.
Osudu se nebojím!
Chci znát, ale nikdy se nedovím
velké tajemství nekonečných krás,
vesmír, co zrodil se v nás.
Nevím, ale toužím
s hvězdami se loučím
slza spadne,
hvězda zhasne
nikdo už se nedoví!
Není nikdo, kdo odpoví!
Musíš věřit! Musíš snít!
Odpověď ale nikdy nebudeš mít!
Zoufale hledám...tak zoufale
Možná již sílu nemám, ale věřit...věřit budu stále
Autor Luicy, 04.11.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi. Sálá z ní naděje. :-)

04.11.2006 12:32:00 | Zedka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí