jsem hrdá a pyšná

jsem hrdá a pyšná

Anotace: *-* *+*

Nač plánovat si budoucnost?
Jisté není nic.
Vím jen, že už mám všeho dost
a už nezvládnu nic víc.

Jsem na sebe hrdá však.
Jsem pyšná na to,
co jsem dokázala a co zvládnu. Pak
budu vědět, že to stálo za to.

Vím, já vás nudím,
tím, že vás nutím
číst výlevy puberťačky malé,
která však touží-a to stále,
neplánovat si budoucnost,
a žít ze dne na den,
nepečovat o svou ctnost
a společnost
za hlavu hodit
-to chci jen.
Skrz vlastní život vpřed se brodit,
ale hlavně žít naplno,
neboť každý den může být poslední.
Zhoupnout se s každou nabízenou vlnou,
protože nikdy nevíte, kdy naposledy se rozední...
Autor Christien, 04.11.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..sakryš..volba;)..

04.11.2006 18:57:00 | Ayla

Nenudíš..bylo to zajímavé čtení..jinak Stephen King je skvělá voloba ;) měj se krásně ..Ayla

04.11.2006 18:56:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí