Jen blázni

Jen blázni

Anotace: A zas jedna starší (2002) ... jen takové povzdechnutí nad vlastní nepoučitelností.

Ve věčnosti vteřin se utápím,
kdy přijde konec? - Co já vím.
Myšlenky mizí v temnotách,
jako hlína se mění v pouštní prach.

Jen blázni vidí světlo v tunelech,
jen blázni v hlubinách zadrží dech,
chtějí znát pravdu bez příkras,
víru svou křísí zas a zas.
Autor Doriana Marková, 05.11.2006
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí