Takový podivný ticho

Takový podivný ticho

Anotace: ***

Je tu takový podivný ticho.
Až mráz přebíhá po zádech
a je slyšet, jak neony lamp o sebe šustí.
Paprsky, které se k zemi spustí,
při dopadu rozlámou se na tisíc světlušek.
Očima do tmy hledím
jak ten vystrašený koloušek.

Je tu takový podivný ticho.
Dech se láme o roh polštáře.
Strach se mi v té tmě otřel o tváře
a husí kůže mi přikryla ramena.
Proč je tu takový ticho.
Co to znamená?

Kdo rozrazí tu kulisu,
z které jako z trouby,
kde se maso pálí,
strach se do všech koutů těla mého
neohroženě valí.

Je tu takový podivný ticho
a já nemůžu zakřičet,
neboť moje hrdlo stažené kůží husí,
se v tom tichu pomalinku dusí.
Autor melebele, 06.11.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborné výrazy :-)
A koukej vyvětrat, ať je Ti líp, tak šup... nádech, výdech, nádech, výdech... je to lepší? :-)

06.11.2006 13:23:00 | Levandule

Někdy je smutno, moc, to dobře znám...
...ale pak to vyjasnění... na tváři, na duši...

06.11.2006 07:47:00 | Koprtinka

...achjo ...
...smutný bude ten dnešní den ...

06.11.2006 07:25:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí