Tarantýmu

Tarantýmu

Anotace: nová z kukaně v černoparuce

Studený zelí krcholom Faltin Faeda
Pezdo holobratu napaleč v podpatří
Blik Mojmýrr r r r
Simulace zneuctěna

Kdo toho troch
Pověstem Trollím tam za kopocom
Mané navštěvovánky v župě Nosferáta
I kdeže Louňovské hotely zprovazněny

Kdepaku funguje a Papalesk se kroutí jako záruby potom
Gaspáčo je na každém rohu
A v nose podloubena ta nová z kukaně
Zájem by byl ale...

Kvirotddaní mírnému svahu dlážděnému jak nebesa
Pomalu seznam schne a jízlivě Tarantýmu
Seznam Pistoléros
Šarlatovému hadu v ústrety
Autor Mrášnivor, 06.11.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí