Mnocedes

Mnocedes

Anotace: bezbožná mnohoboženina

Bli bla lalu
La la tralala
Ťan ťaj ťen ťin ťon ťuf

Qvi kva qik
Blik blak blek
Blís líz slíz níz kíz Ngoro

Rutratreki lalopototá nagazcému uigyengálosz
Cigareková fundie
Mnocedes flijérim

Tralala la la
Strejkprot ťon ťin ťan ťif ťif ťif
Ťif ťif ťif ťif
Autor Mrášnivor, 06.11.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to skvelé fiť fi riť

06.11.2006 10:53:00 | Luboško

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí