Šarlatová noc

Šarlatová noc

Anotace: Něco končí a něco začíná, něco však končí ještě dřív, než to vlastně mohlo pořádně začít......

Noc dnes zvláštní příchuť má
Dovolí mi jít k tobě blíž
Mám podezření, že jsi víla kouzelná
A že o mě všechno víš
Dnes v noci se plní všechny sny
Můžem si lásko cokoliv přát
Zapomeň, že přijdou mrazivé dny
Je poslední noc, kdy mohu tě hřát

Je Šarlatová noc
Plná kouzel jež nás obklopila
Je Šarlatová noc,
vím, že si to všechno pochopila
Je Šarlatová noc
Prchavý okamžik ve kterém jsme spolu
Šarlatová noc,
lehký dotyk hvězd a hluboký pád dolu

Je to dlouho, co skončila naše noc
Příliš dlouho už jsem sám
Moje srdce křičí, volá o pomoc
Nekonečně hluboko tě v sobě mám
Nevěřím už, že přijdeš zpátky
Náš příběh je už dopsaný
Šarlatová noc byl přelud krátký
Tak proč křičím tvý jméno ze spaní...
Autor K.O.N, 06.11.2006
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Juliete, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak ty můžeš psát či hodnosti něco mého, co pro tebe může být povrchní, když tvé věci jsou úžasné..jak mé vlastní prožitky.....opravdu nádherně vyjadřuješ všechno kolem sebe a hlavně v sobě....v tomhle komentáři mám psát asi o obsahu nebo stylu básně, já nevím, ale je to nádhera, díky za to

07.09.2007 20:32:00 | klaris.mertlice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí