Čas

Čas

Anotace: Tohle jsem psala ve dvě ráno.

Přítomná hodinka
smutná je zrovinka
čas se tu zastavil
a mě tak znemožnil
Se s tebou setkat
lásku ti vyznat,
však já už nečekám
že budeš ještě sám.
Já už si nestačím,
jenom se nesnáším.
Moje srdíčko,
v bolesti maličko.
Smutku mi přibývá
láska má se uchová.
Čas se už zpátky nevrátí
bolest se nikdy nezkrátí.
Autor Donicia, 06.11.2006
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové jednoduché, ohrané... nelíbí se mi :-(

19.05.2007 22:54:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí