Chrám

Chrám

Anotace: Toto je další psaná básen okolo druhé hodiny ranní.

Když chce být člověk sám
stačí mu samotnýmu chrám.
Chrám v klidné opuštěné pustině
tam všechno smutný ho dostihne.

Když neví člověk sám si rady
a lidi se k němu obrátí zády.
Tak jediný co mu kdo poradil
je aby smutek odradil.

Já samotinká nevím proč
ale radši mu povím tak už skoč.
Smutek se jinak neskončí
jenom tím skokem se trápení ukončí.
Autor Donicia, 06.11.2006
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět ohrané a laciné :-))

19.05.2007 22:55:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí