Boj s budoucností

Boj s budoucností

Anotace: Opět vím , že to není básěň ale snad vám to nevadí, je to muj styl, takhle řikam své názory, tohle je o tom čeho se bojim a co se mi neliby atd...

Boj s budoucností

Pozor na kámen padající z vysoké hory,
padá rychle zpřeráží ti nohy.
Pozor i na smrtící lavinu,
smete tě a daj ti to za vinu.
Hromada nebezpečí,
hromada nečistejch věcí.
Zapadá slunce, už je pryč modrý nebe,
hledám ulitu, bojím se co příjde co bude.
Jdu temnou uličkou,
v ruce hraju si s kuličkou,
světla zhasla svítím si svíčkou.
Vítr fouknul, sirkou sem škrtnul,
spustil se déšť, do kolen sem kleknul.
Už je to tady už mě to má,
křížím ruce kopu nohama.
Ubráním se či neubráním,
tuhle odpověď zatím sháním.
Jdu do boje a rvát se budu,
za lepší život, život bez dluhů.
Nesnáším nudu,
vyhradil sem ji místo na křesle vzadu.
Hraju karty, soupeře neznam,
chci vytáhnout ESO jenže ho nemám,
a tak v hlavě taktiku skládám,
přemejšlím a bádám, lehce se nevzdávám,
vítězím i prohrávám, klidně to přiznávám.
Je těžký projít válkou s čistým štítem,
podvody jsou teď tím největším hitem,
a tak lidi prosívám obrovským sítem.
Nepoužívám k pohledu na svět růžový brýle,
můj průvodce není mámení mámil ale vlastní píle.
Autor Kejss, 06.11.2006
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí