Víš...

Víš...

Anotace: ...

Víš,...přemýšlela jsem,
nevím jak to říct.
je to spíš jen sen,
jen pouhý výmysl...víš,
já chtěla jako ty být,
tak bezstarostně si žít.
Vím, co si těd jistě myslíš,
pravdu odhalit však nesmíš.
Ale není to tak docela,
chci jen prožít ten sen,
co zdál se mi včera...
byl krásný...milý...bezchybný
takový zkrátka poklidný...
Autor Isa, 08.11.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí