Po práci je líp

Po práci je líp

Anotace: Když jdeš z práce, může se stát něco co tě zastaví a obštastní, život pozmění.

Ahoj slečno milá,
jsy celá krásně spanilá.
Pojďme si dvě decky dát,
neboj, já nechci s tebou spát
chci jen o životě si povídat
nástrahy života probírat.
Ve vinárně krásně si povídáme
suchou Frankovku si dáváme.
Je to krásné spočinutí
po práci vydechnutí,
teď čas rychle letí.
Zastavit, stát
zaplatit a musíme padat.
Nehandrkuj se a dost,
já platím, jsem gentlos.
Venku již slunce zapadlo
klekání nám krásně uběhlo.
Tak ahoj, měj se krásně
někdy se zas potkáme.
Ale co to děláš?
prsty po mě běháš
v náruč se mi vrháš.
Já nechci s tebou spát
chci si jen krásně povídat.
Ale co to, nejde to zpět
chci tě rychle a hned
nastav mi svůj ret,
u tebe doma svůj květ,
budu v extázi šílet
a ty do ucha mi vrnět,
utrhneš můj nepanický květ.
Já nechtěl s tebou spát
já chtěl si jen povídat
nechtěl do tebe vpadat.
Krásný podvečer i noc
i snídaně byla dobrá moc
už jsy moje milovaná koc.
Já chci s tebou jen spát
nebudeme pořád kecat
běž do koupelny se nachystat
Autor Michálek, 09.11.2006
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí