koně

koně

Anotace: :-)

Když vidím v dálce na lukách
jak pase se stádo koní,
krajina náhle změní ráz
a romantikou voní.

Mají tak ladné pohyby
když prochází se zvolna,
vedle nich skáčou a dovádí
hříbata nepokojná.

A slunce když jde k západu
honáci plaví své stádo,
voda se čeří,kůň dovádí,
to hříbě má taky rádo.

Mají velmi smutné oči
s velikánskou jiskrou,
jsou nezkrotní i pokorní,
však duši mají čistou.

Dejte jim vždy hodně lásky,
vlídné slovo,péči.
Vždyť jen pohled na koníčky
naše duše léčí.
Autor adinka, 09.11.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí