Pustinou svého srdce

Pustinou svého srdce

Anotace: ***

Mrazí břitva přiložená ke krku,
mrazí tvoje slova, co vzbuzují paniku.
Ošlehaná větrem listopadových přeháněk
kráčím pustinou svého vnitřního světa.
Uzavřená do svých snů,
uzavřená strachem z neznáma.
Hledím do našeho vztahu,
který je náhle vzhůru nohama.
V jinovatku s křídly mění se vyřčený dech,
všechno, co jsme budovali,
leží poraženo na zádech.
V mém pustém světě opadaly všechny stromy,
kůrovci pustili se i do koruny.
Zůstaly trčet jen hrůzu budící pahýly
a vzpomínka, jak jsme se TENKRÁT snažili.
Autor milenium, 10.11.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pustinu stejnou v srdci mám
však snů o lásce se nevzdávám
blízko je Ten, kdo jediný rozumí
i když mozek pochopit to neumí
(alespoň ten můj)
tak tiše, s díkem tuto lásku přijímám
a opatrně šeptám, že taky ráda mám
...

10.11.2006 13:52:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Nejhorší z pustin.

10.11.2006 10:37:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí