Vzpomínka na bolest....

Vzpomínka na bolest....

Anotace: Když vás opustí přítel,zrovna když ho nejvíce potřebujete....to je pak těžké,sám se zvednout ze dna a jít dál....

Skoro rok, co prášky jsem v ruce svírala....
Tak dlouho, co v hlubinách jsem se zmítala...
A nikdo,ani ty, nemohl mi pomoci....
Žalozpěvy zpívala jsem do noci....

Abych na živu pro tebe zůstala....
Za to ač pozdě jsem se modlila....
Netušila jsem že budu trpět mnohem více...
Když nezblednou mé rudé líce....

Jakmile jsem znova se zrodila...
Tvá slova hluboce mě ranila...
Podívala ses na mě plna zlosti....
Srdce mé zalilo se bolestí....

Slzy stékající po tvářích...
Vmáčené v nebeských polštářích....

Netušila jsem, že mě opustíš....
Marně jsem doufala,že mi odpustíš....

Tys však nechala mě samotnou...
Se svou bolestí jít temnotou...
A přesto já dokázala znova žít...
I když tys po boku měla mi být....

A teď vzpomínám po roce.....
Když bláhově blíží se Vánoce...
Odpouštím ti, Vzkazuji ti slova....
Mám tě ráda, A neudělala bych to znova...
Autor llussinka, 10.11.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Víš, chtěla jsem ti dát 80,ale bylo by to jen z lítosti a já vím že máš na víc, protože tím, co jsi napsala v tétobásničce a tím, jak jsi to vyjádřila jsi mi připomněla jednu hodně starou událost... Děkuji ti. Tvůj Bajík

10.11.2006 17:50:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí