Nevinná

Nevinná

Anotace: ...

Malebné tečky na tváři,
kreslí ti slunce, když září.

Tvé rty kouzlí úsměv hoden princezny,
chci do ouška ti šeptat: Sladké sny.

Jako muška hned padla jsi mi do oka.
jsi krásná, trochu jak Pipi Dlouhá Punčocha.

Mé srdce pučí, ale nesmím naléhat,
buď mojí bonsají, chtěl bych tě zalévat.

Ale mám jen konev bez vody.
Autor honnnzik, 10.11.2006
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí