Vztah

Vztah

Anotace: Jak si žijí lásky naše svým vlastním životem

Hned jak jsem tě spatřil,
srdce v hrudníku mi skáče,
jak rád bych tě miloval,
ale jsi jen nedospělé ptáče.

Ale to přece nevadí,
že láska s věkem neladí,
hlavně, že se máme rádi
a jsme si kamarády.

Někdo však časem vstoupil mezi nás,
prosím neodcházej, ještě není čas
on asi skvělý je, bez chyb a má peníze,
já jsem jen chudý rytíř ducha,
má peněženka se jeho nevyrovná,
zřejmě skončí láska naše
v srdci žal, z mozku kaše.

Miloval jsem tě, ó ano,
bylas láskou mou, Dano
však naší lásku zradilas,
mé srdce stále pláče.

Už nemám ti co říct
ty však přemlouváš mě,
jak rád bych odpustil
a vrhnul se ti k nohám,
tím však ztratil bych svou čest
a to opravdu, opravdu neudělám...
Autor zeza, 11.11.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí