Vepsáno do dlaní....

Vepsáno do dlaní....

Anotace: Věřte na osud?

Osud jak kamínky po cestě rozházené....
Přej si projít životem,nohy mít nesvázané...
Však dá se takhle žít?

Prožít minuty, jakoby konec přicházel.
Kdo nám naše osudy proházel?
Byly to snad mocnější síly?

Nechci řídit se danými pravidly....
Mé sny, akorát krutě by povadly....
A to přece nechce nikdo z nás...

Přesto ohlížím se za sebe...
Jako všichni, chci dostat se do nebe...
Ale mám to vepsané do dlaní?
Autor llussinka, 11.11.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí