Vodnice

Vodnice

Anotace: ...

Pesimismus je život
jak se jeví
u lahodného moku
je to naděje
zbavená rozumu
zbavená citu.

Optimismus je patnáct vteřin
hustého kouře
s příchutí
jablka
s příslibem ráje
s příslibem tebe.

Naděje je vybledlá
značka v loňském kalendáři
načrtnutá naivní
rukou vedenou
opájející láskou
opájející touhou.

Láska jsou chvíle
nekonečného ticha
jak spící ňadra
na kolejích
smáčených deštěm
smáčených štěstím.

Štěstí je smutek
posvátných chvil
převlečený
za krásu
ukradenou světu
ukradenou mně.
Autor Thilion, 11.11.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poskládané..ale není to nuda..dobrý

12.11.2006 03:59:00 | Routa

jo jo,vodnice,už mi chybí...už se těšim až zase s kámošema zajdeme do čajky nebo jen tak na pár tahů:)
jinak básnička velice dobrá!!

11.11.2006 21:59:00 | loveSKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí