Pokus o nápravu

Pokus o nápravu

Anotace: (Ne)návod jak se stávat lepším

Tím lepším chci se stávat
nosit čistý prádlo
ráno časně vstávat
mít tři děti
a krásnou ženu

Tím lepším chci se stávat
jenže stávky jsou dnes k hovnu
k ničemu neslouží
jen k zničení duše

Tím lepším chci se fakt stávat
chci být polapený v osidlech průměru
budu už lepším
budu víc pracovat
snad nad sebou víc jásat

Budu budu dupnu si na to
jsem jediným a chci se napravit
spravit svou duši jak ojetý pneu
nebo je rovnou vyměnit

Tím lepším chci se stávat
neuzavírat se před všemi
neokusovat si nehty
nekouřit tolik
neponocovat
střídat si ponožky
řešit svý věci
pucovat v noci vanu
Nebo takovým být nechci?
Autor EsteeG, 11.11.2006
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem na tom stejně. Asi nemá cenu nic měnit. A ponožky aspoň někdy. :-)))

12.11.2006 00:31:00 | nonchalant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí