Jak vypadá mé nitro

Jak vypadá mé nitro

Anotace: Tohle je na zvláštní přání pro Dillu.Tohle jsem I.

Směji se když je veselí,
S lidmi se rád bavím,
Nebráním se slzám když mě srdce zabolí,
Jsem rád když s přáteli lecco slavím.

Rád pomůžu druhým v nouzi,
Snažím se být dobrý kamarád,
Občas mě můra ze snů vzbouzí,
Záhadný svět andělů mám rád.

Srdce mám nejsem chladný,
Umím také milovat a mít rád,
Vztah k neznámu mám vcelku kladný,
Snažím se být s každým kamarád.

Problémy si sdílím sám,
Nerad ostatní obtěžuji,
Často se pak do sebe uzavírám,
Neviditelnou hradbou se obrňuji.

Nenávist v sobě snažím se potlačit,
Není to někdy jednoduché,
S hezkými myšlenkami musím si vystačit,
Ale nemyslím si že by mé chování bylo suché.

Na stínoval jsem vám duši svou,
Že jsem pohodář to je jasné,
Aby jste věděli že život beru hrou,
Život je jen hrou a to je krásné.
Autor Prousan77, 12.11.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi dobrý kamarád :-D

15.12.2006 15:39:00 | conapoly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí