Plavovláska

Plavovláska

Anotace: .........

Plavé vlasy jí neúměrně vlály
A její oči se na vás vždycky smály
Pohled laně
Nohy nejkrásnějších dívek
Něžná krása naprosto bez výjimek

Už nebude se na vás smát
A bude z ní čišet jen chlad
Jen v hrobu červy stravovat
Teď bude ona –
Tak nech ji spát….
Autor Ammazonic, 13.11.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak ta se ti nepovedla , tedy až na ten závěr ...
...:) ...

13.11.2006 13:04:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí